2271073378 Βέσσα, Χίος info@chiotikokellari.gr

Τραχανάς Μεσογειακός με πλευρώτους μανιτάρι, πάστα ελιάς και άνυδρο ντοματάκι Χίου

Τραχανάς Μεσογειακός με πλευρώτους μανιτάρι, πάστα ελιάς και άνυδρο ντοματάκι Χίου

ΥΛΙΚΑ
1/4 τραχανάς.
1 λίτρο νερό.
120γρ. τριμμένη φέτα.
80γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
1 κουταλάκι ρίγανη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε 1 λίτρο αλατισμένο νερό στην φωτιά. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τον τραχανά ανακατεύοντας τον για 4-5 λεπτά.

 

Σερβίρουμε, προσθέτοντας τριμμένη φέτα , έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη.

Πίσω