2271073378 Βέσσα, Χίος info@chiotikokellari.gr

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΡΟΚΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΡΟΚΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ: 
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τσιγαρίζουμε σε κατσαρολάκι με 100 γρ ελαιόλαδο 2-3 σκελίδες σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε 250 γρ. τοματίνια. Και μετά από ένα γρήγορο σοτάρισμα, ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε με λεπτές φέτες παρμεζάνας (περ. 100γρ.), κομμάτια βρεσαόλας (περ. 200 γρ.) και ψιλοκομμένη ρόκα (περ. ματσάκι).

Πίσω