2271073378 Βέσσα, Χίος info@chiotikokellari.gr

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΡΟΤΟ

ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΡΟΤΟ


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα στριφτάρια μας για 4-5 λεπτά. Κόβουμε 2 πράσα και  τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο.Τα σβήνουμε με λευκό κρασί, ρίχνουμε χυμό από 1,5 λεμόνι, μάραθο, αλάτι και πιπέρι. 

Ρίχνουμε τα στριφτάρια στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γλασάρουν. Τέλος, σερβίρουμε στα πιάτα με τριμμένο κεφαλοτύρι. (Η συνταγή μπορεί να συνοδεύσει αρνάκι λεμονάτο ή κοτόπουλο).

Πίσω